Tervetuloa Tiedejulkaisemisen päiville 2024!

Tiedejulkaisemisen päivien ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu. 

Tänä vuonna tiedekirjallisuuden ja tiedejulkaisutoiminnan ystävät kutsutaan Oulun yliopistolle 10.–11.10.2024 kuulemaan ja keskustelemaan tiedekirjallisuudesta ja julkaisutoiminnasta. Vaihtoehtoisesti voit myös seurata tapahtumaa etänä. Päivien teema on tänä vuonna Tieteen vaikuttavuus ja tiedejulkaiseminen.

Luvassa on jälleen kaksi päivää ajankohtaista asiaa tiedejulkaisemisesta. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma kerää yhteen tieteen ja tiedon julkaisemisen asiantuntijoita, tutkijoita, kustantajia, toimittajia sekä aiheesta muuten kiinnostuneita. 

Päivien ohjelmaan voi tutustua ohjelmasivulla, jossa on koottuna muutakin tietoa päiviin liittyen. Tapahtumaan voi ilmoittautua ohjelmasivulla olevalla verkkolomakkeella 4.10.2024 asti. Voit ilmoittautua mukaan joko paikan päälle Ouluun tai osallistua etänä (suoratoistosta ei tehdä tallennetta). Huomaathan, että torstain kahteen työpajaan on erillinen ilmoittautuminen, ja yhteen työpajaan otetaan mukaan rajallinen määrä osallistujia. 

Ouluun kauempaa saapuvat voivat halutessaan hyödyntää majoitustarjousta, josta on kerrottu tarkemmin täällä

Tapahtuman järjestävät Tieteellisten seurain valtuuskunta, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta, Suomen tiedekustantajien liitto, Kansalliskirjasto ja Oulun yliopisto.

Tervetuloa mukaan!